Logi på Falkängen 2024

Hos oss finns logi för de flesta tillfällen när Ni besöker Kinnekulle; kanske för att utforska vandringsleder, cykelleder, eller för att bara i lugn och ro njuta av omgivningarna.

Vårt pris för boendet är ett baspris och gäller endast för boendet. Vill man lägga till frukost och sänglinne samt handduk så kan man lägga till det vid boknings tillfället eller senast dagen innan ankomst. Man väljer först rummet och sedan kommer det upp olika tillvalsalternativ och där finns linne, handduk, frukost, cykel mm. som man kan lägga till i bokningen.
Frukost 110kr/vuxen, 70kr/barn upp till 3-10 år.
Linneset, sängkläder och badhandduk 150kr.
Cykel 225kr/dag.

ÖPPETIDER RECEPTION 2024:
Maj – Augusti

Incheckning 15.00 – 18.00 vid ankomst annan tid kontakta oss
Utcheckning senast kl. 11.00

ÖPPETIDER RECEPTIONEN ÖVRIG TID:
Under övrig tid nås på tel. 076- 566 87 93. Vid frågor  kontakta oss på vårt kontaktformulär här på vår hemsida.

Våra olika boenden 2024

Privata lägenheter. Varje lägenhet har dusch, toalett och köks pentry med kokplattor och kyl. I köken finner Du allt tänkbart för att laga och servera mat dessutom kökshandduk, diskmedel, diskborste och disksvamp. Dessa lägenheter är de större på första våningen och har samtliga en egen ingång. I detta boendet ingår städ. Man kan lägga till för linne och handduk. Täcken samt kuddar finns i samtliga lägenheter.

Privata vandrarhemsrum. Detta är vår "familjevåning" med fem sovrum, utmärkt boende om man är ett par familjer eller vänner som vill bo tillsammans. Två rum har en 1,40 bred säng, två rum har en våningssäng och en enkelsäng, samt ett rum som har två enkelsängar. Man bor själv i rummen men delar ett fullt utrustat kök med ugn, spis, micro, kaffebryggare, tekokare m.m, en avdelning med soffgrupp och tv, 2 matbord för 4 och 6 pers, 2 toaletter och 2 duschar. Städ ingår även i detta boendet. Tillägg för linne och handduk. Täcken samt kuddar finns i varje rum.

Vi har en lägenhet för Dig som vill ta med din fyrbente vän. Tillägg för hund är 250:-.

 

Gourmetpaket på Forshem Gästgivaregård!

Boka in en gourmetmiddag då du gör din rumsbokning. Menyn bestäms utav Stefan som tar vad säsongen har att erbjuda. Allt lokalt odlat. Inkluderat i paketet är skjuts dit och hem, linne, handdukar, slutstäd samt frukost. Obs! Rummet bokas först och sedan väljer man till gourmetpaketet.

Cykelpaket

Vårt cykelpaket är uppdelat på 2 dagar. Andra dagen har ni en heldag med cykel, packad ryggsäck med lunch, vatten, kaffe, fika och en karta. Inkluderat är boende i 2 nätter, linne, slutstäd, 2 frukostar, heldag med cykel och en piknick lunch. Har du med egen cykel så finns det möjlighet att både låsa in och tvätta den. Verktyg för service och pump.

Vandringspaket

Paketet inkluderar boende 1 natt, linne, slutstäd, frukost, picknick ryggsäck samt karta. Pris i dubbelrum från 895kr/pers. Lägg till en natt och frukost för 525kr/pers i dubbelrum. Pris för enkel 1120kr. Extra natt och frukost i enkelrum 750kr.